Voorbereiding

Waar rekening mee te houden

Bereken uw vloer

Bereken het oppervlak

De juiste vloer

Kies de vloer die bij u past

Laat Uw Vloer Leggen

Laat Het over Aan De Specialist

Omdat uw vloer nog mooier is als deze ook perfect gelegd is kunt u dit aan een vakman over laten. Het leggen van de vloer zal niet alleen snel gaan maar geeft meteen de garantie en zekerheid dat aan alle punten gedacht wordt.

VloerenlegserviceAlmere zorgt er voor dat uw vloer perfect strak en netjes opgeleverd wordt met een mooie afwerking. Door onze ervaring laten wij uw vloer er op zijn best uitzien waarbij wij altijd rekening houden met de lichtinval en de juiste ruimte aanhouden om bol staan te voorkomen.

Ook het afplinten van de vloer is een uitdaging op zich waar u VloerenlegserviceAlmere mee kunt vertrouwen.

VloerenlegserviceAlmere geeft op alle vloeren die wij leggen de garantie dat deze perfect is. Mocht er onvoorzien toch een probleem optreden repareren wij dit zodat uw vloer mooi is, en blijft.

Voorbereiding

Bereken het oppervlak

De ondervloer zorgt voor warmte isolatie en geluidsdemping. In een flat of een gehorige ruimte zal een dikkere ondervloer gewenst zijn en op een koele ondergrond blijft de warmte beter bewaard.

Bij vloerverwarming is een speciale ondervloer van belang om te zorgen dat de warmte juist wel door de isolatie heen komt.

VloerenlegService Almere kan u natuurlijk adviseren.

Om de vloer goed en strak te kunnen leggen is het van belang dat de vloer vlak is. Opgedroogde cement en beton resten of delen van de oude vloer die uitsteken zullen in de isolatie drukken en voor een oneven resultaat zorgen.

Het vlakken van de vloer zit niet in de prijsopgaaf omdat wij er van uit gaan dat de vloer vlak is. VloerenlegService Almere kan uw vloer vlakken indien noodzakelijk tegen extra kosten.

Vloeren komen in verschillende materiaal soorten en hardheden. Een hardere vloer zal minder snel beschadigen dan een zachtere vloer maar wel een harder geluid produceren.

In een vochtige omgeving kunnen vloeren krom trekken. Een PVC vloer kan hier tegen en een gelakte vloer bied een hogere resistentie.

Voor advies bent u van harte welkom contact met ons op te nemen.

Vloeren komen in verschillende diktes zoals planken vloeren die vaak dikker zijn dan laminaat. Meestal is dit geen probleem maar soms zijn bijvoorbeeld de deuren te laag waardoor deze moeten worden bijgewerkt.

Als afwerking van een vloer worden vaak plinten toegepast om de ruimte rondom de vloer te verbergen. Deze ruimte is nodig wegens het uitzetten en krimpen van de vloer door de temperatuur en de vochtigheid. Zonder deze ruimte komt de vloer klem te zitten tussen de muren en gaat bol staan waardoor hij stuk gaat.

Bij het bestellen van een vloer wordt 10% extra vloer gerekend vanwege het opmaat maken.

Voor meer informatie en advies kunt u contact opnemen en een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem hier contact op.

Meten is weten

Waar rekening mee te houden

 

Bereken het kamer oppervlak

Bereken uw verdieping

Kies de juiste vloer

Kleuren en materialen

De beschikbare kleuren en motieven zijn zo goed als ongelimiteerd afhankelijk van het soort vloer. Voor meer informatie en hulp bij het kiezen kunt u contact opnemen met Vloerenlegservice Almere.

Planken vloeren / parket worden gemaakt van echte volledig houten planken voor het mooiste natuurlijke resultaat. Deze vloeren kunnen na jaren van gebruik worden geschuurd en gepolijst zodat de vloer weer als nieuw is.

 

Laminaat wordt in enorm veel kleuren geleverd die zowel natuurlijke als fictieve patronen bieden. Laminaat is een vloer met een houten toplaag voor een goede isolatie en natuurlijke uitstraling.


Lamelparket bied de perfecte combinatie tussen het gemak van laminaat met de duurzaamheid en uitstraling van een parketvloer.


PVC vloeren bieden de perfecte uitkomst voor ruimtes waar het vochtig kan zijn of hygiene extra belangrijk is. Hoewel de vloer van kunststof is zijn de patronen levens echt en laat de vloer zich makkelijk reinigen.

Vraag het de expert

Voor vragen, advies en offerte kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met VloerenlegService Almere.

Ga naar de inhoud